Ook dit seizoen is er weer een mogelijkheid voor de jeugd om in de Bildtse Slag te handballen. FHC is in Stiens en St. Annaparochie al een aantal jaren actief bezig met de jeugd.

In St. Annaparochie is er komend seizoen handbal voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar.

De kinderen zijn verdeeld over een E junioren team (9 en 10 jaar) en een F junioren team (6, 7 en 8 jaar).
Beide teams trainen op vrijdag in sporthal de Bildtse Slag van 17:00-18:00 daarnaast traint de E jeugd ook op dinsdag van 16:00-17:00.
De trainers voor 2017-2018 zijn Dione Vogelzang, Terry de Wit, Hermanna Miedema (E jeugd) en Elisabeth Krol (F jeugd).

Wedstrijden:
De E junioren komen uit in de regionale competitie van NHV en zijn ingedeeld in een poule van 10 teams. De competitie loopt van oktober tot april en de wedstrijden worden gespeeld op zondag (om en om uit en thuis).

De F junioren spelen iedere maand een toernooi (zondagmorgen of zondagmiddag) bij één van de Friese verenigingen. Daarbij worden 3-5 wedstrijden gespeeld tegen de F junioren teams uit Franeker, Stiens en Leeuwarden.

Handbal is een flitsende sport voor meiden en jongens die van actie houden! Om lekker te kunnen handballen hoef je alleen maar enthousiast en sportief te zijn. Je speelt handbal niet alleen dus moet je het ook leuk vinden in een team samen te spelen. Onze handbalsport is: Snel, Dynamisch, Verrassend en Effectief.

Lijkt het jouw ook leuk dat FHC op jouw school handbal trainingen komt geven, neem dan contact op met Janny Anema, of kom gewoon langs op vrijdag van 17.00-18.00 uur in de sporthal De Bildtse Slag te St. Annaparochie!!

Voor vragen kun je contact opnemen met Janny Anema (jeugd coördinator in St. Annaparochie).
j.anema@live.nl
06-50881178

facebookbutton